Cina De Duminică: Bere Poate Pui

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina de duminică: berea poate pui. Această rețetă servește 4 și costă 5,1 USD pe porție. O porție conține 1534 calorii, 110g de proteine, și 100g de grăsime. 129 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de bere, cartofi cu coajă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Cina De Pui De Duminică, Tetrazzini De Pui # Cina De Duminică, și Pui Normandia: Cina Franceză De Duminică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 425 [aprox.
Tăiați fiecare cartof în bucăți 6 bucăți și puneți-l în vasul de copt de 9X13 inch.
Adăugați 6 căței de usturoi și crenguțe de cimbru, stropiți cu ulei de măsline și aruncați cu sare și piper.
Clătiți și uscați puiul. Deschideți berea și beți jumătate, adăugați un cățel de usturoi suplimentar și câteva crenguțe de cimbru la bere. Împingeți cartofii la fiecare capăt al vasului de copt și puneți berea deschisă în centru. Se toacă 1 linguriță de frunze de cimbru.
Stropiți puiul cu ulei de măsline și presărați cimbru tocat, sare și piper. Ușurați cu grijă berea în cavitatea puiului și stați în centrul vasului de copt înconjurat de cartofi.
Friptura de pui până când temperatura internă ajunge la 160 [90], aproximativ 90 de minute. Lăsați puiul să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta și serviți cu cartofi și mai multă bere.