Cina De Cotlet De Porc Cu Aragaz Lent

Cina De Cotlet De Porc Cu Aragaz Lent
Cina de cotlet de porc cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 361 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,32 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pimientos, ciuperci, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Aragaz Lent, Cotlet De Porc Cu Aragaz Lent, și Loin De Porc Cu Aragaz Lent: Cină Suculentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti Cotletele de porc in tigaie 2 pana la 4 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Puneți cartofii în aragaz. Într-un castron mediu, amestecați supa, ciupercile, vinul, cimbru, praful de usturoi, sosul Worcestershire și făina. Puneți jumătate din amestecul de supă peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați carnea de porc pe cartofi; acoperiți cu amestecul de supă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
5
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-7 ore.
6
Scoateți carnea de porc din aragaz; păstrați cald. Se amestecă pimientos și mazăre în aragaz. Capac; gatiti la foc mic cu aproximativ 15 minute mai mult sau pana cand mazarea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
7
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista