Cina De Cotlet De Porc Cu Aragaz Lent
Cina de cotlet de porc cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 361 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,32 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pimientos, ciuperci, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Aragaz Lent, Cotlet De Porc Cu Aragaz Lent, și Loin De Porc Cu Aragaz Lent: Cină Suculentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti Cotletele de porc in tigaie 2 pana la 4 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Puneți cartofii în aragaz. Într-un castron mediu, amestecați supa, ciupercile, vinul, cimbru, praful de usturoi, sosul Worcestershire și făina. Puneți jumătate din amestecul de supă peste cartofi.
Așezați carnea de porc pe cartofi; acoperiți cu amestecul de supă rămas.
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-7 ore.
Scoateți carnea de porc din aragaz; păstrați cald. Se amestecă pimientos și mazăre în aragaz. Capac; gatiti la foc mic cu aproximativ 15 minute mai mult sau pana cand mazarea este frageda.
Se servește cu carne de porc.