Cina De Cotlet De Porc Cu Aragaz Lent

Cina De Cotlet De Porc Cu Aragaz Lent
Cina de cotlet de porc cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 361 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,32 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pimientos, ciuperci, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Aragaz Lent, Cotlet De Porc Cu Aragaz Lent, și Loin De Porc Cu Aragaz Lent: Cină Suculentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti Cotletele de porc in tigaie 2 pana la 4 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Puneți cartofii în aragaz. Într-un castron mediu, amestecați supa, ciupercile, vinul, cimbru, praful de usturoi, sosul Worcestershire și făina. Puneți jumătate din amestecul de supă peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați carnea de porc pe cartofi; acoperiți cu amestecul de supă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-7 ore.
6
Scoateți carnea de porc din aragaz; păstrați cald. Se amestecă pimientos și mazăre în aragaz. Capac; gatiti la foc mic cu aproximativ 15 minute mai mult sau pana cand mazarea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista