Cina Cu Șuncă Fiartă

Cina Cu Șuncă Fiartă
Cina de șuncă fiartă necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 412 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întreagă 30 servește 4 și costă $2.94 pe portie. Această rețetă este plăcută de 80 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, cățel de usturoi, ienibahar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 98%. Încearcă Cină fiartă cu aragaz lent cu șuncă rămasă, Cina Fiartă, și Cina Fiartă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți șunca, morcovii, cartofii și ceapa într-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Așezați frunza de dafin, cimbru, boabe de piper, usturoi și ienibahar pe o grosime dublă de pânză de brânză; aduceți colțuri de pânză și legați cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3
Adăugați în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați apă doar pentru a acoperi șunca și legumele; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Adăugați varză; acoperiți și fierbeți 15-20 de minute mai mult sau până când legumele sunt fragede; se scurge. Aruncați punga cu condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate86
Revista