Cina de șuncă fiartă necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 412 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întreagă 30 servește 4 și costă $2.94 pe portie. Această rețetă este plăcută de 80 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, cățel de usturoi, ienibahar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 98%. Încearcă Cină fiartă cu aragaz lent cu șuncă rămasă, Cina Fiartă, și Cina Fiartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți șunca, morcovii, cartofii și ceapa într-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Așezați frunza de dafin, cimbru, boabe de piper, usturoi și ienibahar pe o grosime dublă de pânză de brânză; aduceți colțuri de pânză și legați cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Apa Suplimentara
3
Adăugați în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați apă doar pentru a acoperi șunca și legumele; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Mustar Preparat, Optional
5
Adăugați varză; acoperiți și fierbeți 15-20 de minute mai mult sau până când legumele sunt fragede; se scurge. Aruncați punga cu condimente.