Cimbru-Usturoi Sparanghel Prăjit
Cimbru-usturoi sparanghel prăjit necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 35 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil pentru Paște. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sparanghel, cimbru, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 79%. Încercați Sparanghel prăjit cu usturoi și cimbru proaspăt, Sparanghel prăjit cu usturoi, lămâie și cimbru, și Sparanghel Prăjit Cu Cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Întindeți usturoiul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați sparanghelul într-un strat uniform peste usturoi; stropiți cu ulei.
Combinați cimbru și sare; presărați uniform peste sparanghel.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când sparanghelul este crocant-fraged, întorcându-se o dată.