Cimbru pentru supă de chiftele

Cimbru pentru supă de chiftele
Supa de cimbru pentru chiftele ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care ați căutat-o. Această rețetă face 12 porții cu 94 de calorii, 4 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca un aperitiv foarte prietenos cu bugetul. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de măsline, sare, cimbru și pesmet. Este perfect pentru toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 48%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Aperitiv sănătos de chiftele cu cimbru și rozmarin, ciorbă balsamică, supă Albondigas (ciorbă mexicană de chifteluță) și supă de chifteluță.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați oul, pesmetul, jumătate din cimbru și sarea. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Modelați în 1 inch. bile. Într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă, rumeniți chiftele; se scurge si se pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
În aceeași tigaie, căliți ceapa, morcovii și ciupercile în ulei până se înmoaie ceapa. Se adauga cartofii, bulionul, rosiile, chiftelele si cimbrul ramas. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 25-30 de minute sau până când cartofii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista