Cimbru pentru budinca Yorkshire
Cimbru pentru budinca Yorkshire ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, grăsime rezervată din carne de vită prăjită de duminică și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 30%. Încercați Brânză de capră și cimbru budinci Yorkshire, Budinca Yorkshire, și Budinca Yorkshire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
* Nota bucătarului: uleiul de măsline poate înlocui grăsimea de gătit dacă nu este disponibil
Cerneti sarea si faina intr-un bol mare.
Adăugați jumătate din lapte și toate ouăle în amestecul de făină și amestecați până se omogenizează.
Bateți laptele rămas, apoi cimbrul. Acoperiți; lăsați aluatul să stea la temperatura camerei, timp de cel puțin 30 de minute, în mod ideal 45 de minute.
Încălziți cuptorul la 450 de grade F. Împărțiți grăsimea sau uleiul de vită redat, 1/4 cană în total, între o tavă de brioșă antiaderentă de 12 căni sau o tavă de budincă Yorkshire cu 12 găuri.
Se încălzește la cuptor până când grăsimea este aproape fierbinte.
Așezați o foaie de copt pe raftul inferior al cuptorului pentru a prinde orice picături de grăsime - acest lucru va ajuta la prevenirea incendiilor cuptorului!
Descoperi aluat și măturică încă o dată.
Se toarnă aluatul în fiecare cană, aproximativ 3/4 plin și se introduce imediat înapoi în cuptor. Aluatul va sfârâi atunci când este turnat în grăsimea fierbinte.
Se coace la cuptor aproximativ 20 de minute sau până se ridică și se rumenesc. Opriți cuptorul și lăsați budincile în cuptor pentru încă 5 minute pentru a ajuta la setare.
Îndepărtați budincile și serviți în timp ce sunt fierbinți și umflate.