Cimbru-mere prăjite și ceapă

Cimbru-mere prăjite și ceapă
Cimbru-mere prăjite și ceapă este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 199 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, mere braeburn, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Salată de nucă prăjită cu mere și vinetă de cimbru, Cimbru Balsamic Ceapă Prăjită Întreagă, și Linte Franceză Cu Rădăcini Prăjite, Ceapă Caramelizată Și Cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierbe cidrul într-o cratiță mare până se reduce la2/3 cană, aproximativ 28 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți în unt.Condimentează glazura cu 1 linguriță grosieră salt.DO înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte.Acoperi; rece. Reîncălziți; bateți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Poziția 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 425 F. Unt 2 foi mari de copt cu margini. Tossons în castron mare cu 2 lingurițecimbru și 3 linguri glazura. Aranjațiîn un singur strat pe 1 foaie. Aruncați merele în același castron cu 2 lingurițe de cimbru și 3 linguri de glazură. Aranjați într-un singur stratpe a doua foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
4
Presărați ceapa și merelecu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
5
Prăjiți ceapa pe raftul superior al cuptorului 10minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați merele pe raftul inferior. Roastonions și mere 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
7
Scoateți ambele foi din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Stropiți glazura rămasă uniform peste ceapă și mere. Inversarea foilor. Prăjiți 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
CeapăCeapă
9
Creșteți temperatura cuptorului la 475 de grade F. prăjiți ceapa și merele până se înmoaie și ușor caramelizate, urmărind îndeaproape pentru a preveni arderea, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați ceapa și merele în marecastron. Se condimentează cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MărMăr
CeapăCeapă
11
Se presară cu restul de 2 lingurițe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista