Cilantro Lime Compus Unt
Untul compus din lime de coriandru necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă prietenoasă fără gluten, lacto ovo vegetarian și FODMAP servește 2 și costă 66 de cenți pe porție. Această garnitură are 819 calorii, 1g de proteine, și 92g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, sare, suc de lămâie stors și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 63 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cilantro Lime Compus Unt, Unt compus din busuioc thailandez și var, și Cilantro-Lime Unt.
Instrucțiuni
Amestecați cilantro tocat, sucul de lămâie, coaja de tei și sarea într-un castron mediu.
Zdrobiți untul înmuiat în amestecul de lime de coriandru și amestecați-l până când coriandrul este bine distribuit.
Pentru a păstra untul pentru mai târziu, înfășurați-l în folie de plastic în formă de buștean și dați-l la frigider până se înțepenește. Pentru a utiliza, doar desfaceți și feliați din jurnalul de unt.
Serviți cu porumb pe știulet sau peste completarea preferată.