Cifre de afaceri de păstrăv afumat cu sos de hrean
Cifra de afaceri de păstrăv afumat cu sos de hrean este un pescatarian rețetă cu 72 de porții. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 59 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână foi de foietaj, ou, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare sunt Răspândirea păstrăvului și hreanului afumat, Păstrăv Afumat Cu Cremă De Hrean, și Păstrăv afumat & pate de hrean.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie; pulsează până se combină. Se amestecă arpagic și nuci pecan; pus deoparte.
Combinați oul și 1 linguriță de apă; pus deoparte.
Rulați 1 foaie de patiserie într-un pătrat de 12 inci pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați în pătrate de 36 (2 inci).
Puneți un amestec de păstrăv de 1/2 linguriță în centrul fiecărui pătrat; periați marginile de patiserie cu amestec de ouă. Îndoiți fiecare pătrat de patiserie într-un triunghi; sigilați marginile.
Ungeți blaturile cu amestec de ouă.
Așezați produse de patiserie pe o foaie de copt unsă. Repetați procedura cu restul de patiserie și umplutură.
Coaceți la 425 timp de 10 până la 12 minute sau până când este umflat și auriu.
Se servește cu sos de hrean.