Cifre de afaceri cu fructe de pasiune din ciocolată albă cu sos de afine-mentă și cremă de nucă de cocos
Această rețetă servește 4. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 636 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, gălbenușuri de ou, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tartă cu lămâie-nucă de cocos cu cremă de fructe de pasiune, Opera De Caise, Fructe De Pasiune Și Ciocolată Albă, și Tort de iaurt cu fructe de pasiune cu burniță de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron metalic uscat așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte, topiți ciocolata albă.
Se ia de pe foc și se adaugă pulpa fructului pasiunii, smântâna grea și sarea și se amestecă pentru a se combina. Adăugați încet și cu grijă gălbenușurile de ou, amestecând pentru a combina.
Așezați vasul peste tigaia cu apă abia fierbinte și încălziți, amestecând continuu, până se îngroașă.
Se ia de pe foc, se acoperă și se răcește.
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Odată ce umplutura de ciocolată albă este complet rece, faceți cifrele de afaceri: aranjați rundele de foietaj pe o suprafață de lucru și pliați fiecare în jumătate. Umpleți cifrele de afaceri cu umplutura de ciocolată albă răcită și sertizați marginile pentru a le sigila închise. (
Ungeți marginile patiseriei cu apă, dacă este necesar, pentru a sigila cifrele de afaceri.)
Transferați pe foaia de copt pregătită și coaceți, răsturnându-le cam la jumătatea timpului de coacere, până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Într-o cratiță medie la foc moderat, combinați afinele, ananasul, apa, sucul de lămâie și zahărul. Aduceți la foc mic și continuați să fierbeți timp de aproximativ 3 minute.
Transferați într-un blender sau robot de bucătărie, adăugați menta și procesați până se omogenizează.
Se toarnă purincule printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron. Dacă sosul este foarte subțire, puneți-l într-o cratiță medie și fierbeți până se reduce la consistența dorită.
Într-un castron mediu, combinați smântâna grea și zahărul și bateți până se formează vârfuri medii-rigide. Îndoiți nuca de cocos și scorțișoara.
Aranjați 2 cifre de afaceri pe fiecare dintre cele 4 farfurii, stropiți cu sosul de afine-mentă și acoperiți fiecare cu o păpușă generoasă de cremă de nucă de cocos.