Cidru, muștar și pui de plante
Nevoie de o băutură fără gluten? Puiul de cidru, muștar și ierburi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 412 calorii, 38g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 5 fani. Un amestec de pachet de pătrunjel, cidru, jumătate de grăsime CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Herb Apple Cider Bacon Pui, Pulpe De Pui Fierte Cu Cidru, Mere Și Muștar, și Pui Cu Muștar.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă cu capac mare (am folosit o tigaie largă, cu față înaltă) și gătiți puiul timp de 3-4 minute pe fiecare parte până se rumeneste.
Scoateți cu o lingură pliată, apoi adăugați ceapa în tigaie. Gatiti 3 minute, apoi amestecati usturoiul si gatiti inca 1 min.
Se toarnă cidrul și se aduce la fierbere. Întoarceți puiul în tigaie, acoperiți cu un capac și fierbeți timp de 10 minute.
După 10 minute, scoateți capacul și amestecați crme frache, muștar și ierburi. Bubble pentru încă 5 minute, apoi sezon.
Se servește cu orez și broccoli Tenderstem.