Cidru De Mere Fierbinte Cu Unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați cidru de mere cu unt fierbinte. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 51 cenți pe porție. O porție conține 107 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, applejack, piper Sichuan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cidru De Mere Fierbinte Cu Unt Cu Rom, Cocktail-Uri Fierbinți Cu Rom Cu Unt De Cidru De Mere, și Cidru de mere gogoasa găuri cu fierbinte cu unt rom scufundare sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și stoarceți un pătrat de 12 inci de pânză de brânză. Înfășurați ghimbirul, anasonul stelat, scorțișoara, cuișoarele, semințele de fenicul și boabele de piper Sichuan în pânză de brânză. Folosind o bucată de sfoară de bucătărie, legați-o într-un pachet.
Se toarnă cidrul într-o cratiță mare nereactivă și se adaugă pachetul de condimente. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic, amestecând ocazional.
Puneți cidrul în cani încălzite.
Adăugați un băț de scorțișoară uscat la fiecare cană și spike cu Calvados. Completați fiecare cu un pat de unt.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;