Cidru De Mere Fierbinte

Cidru De Mere Fierbinte
Cidrul de mere fierbinte ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 150 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, coajă de portocală, fructe de pădure și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Brioșe de ovăz cu cidru de mere încărcate cu unt brun glazură de cidru de mere, Tort de prăjituri cu nuci Pecan de mere cu glazură de unt de cidru de mere, și Cidru de mere carne de porc cu varză roșie și stejar cidru de mere în vârstă # winePW 5 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Turnați cidrul de mere și siropul de arțar într-o cratiță mare din oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Așezați bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele, boabele de ienibahar, coaja de portocală și coaja de lămâie în centrul unui pătrat spălat de pânză de brânză; îndoiți părțile laterale ale pânzei de brânză pentru a închide pachetul, apoi legați-l cu o lungime de sfoară de bucătărie. Aruncați pachetul de condimente în amestecul de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3
Puneți cratița la foc moderat timp de 5 până la 10 minute, sau până când cidrul este foarte fierbinte, dar nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scoateți cidrul de pe foc. Aruncați pachetul de condimente. Puneți cidrul în căni sau căni mari, adăugând un băț proaspăt de scorțișoară la fiecare porție, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista