Cidru de mere Bourbon și cotlete de porc glazurate cu miere

Bourbon cidru de mere și miere cotlete de porc glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 445 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 136 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți cidru de mere, miere, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma whisky-ul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Glazurat Bourbon, Cotlet de porc glazurat cu mere, și Cotlet de porc glazurat cu cidru cu morcovi.
Instrucțiuni
Amestecați cidrul de mere, mierea, oțetul de cidru și zahărul brun într-o cratiță la foc mediu. Se aduce la foc mic și se reduce focul la minim, amestecând des, până când amestecul se reduce la 2/3 cană, aproximativ 20 de minute.
Fierbeți 1/3 cană de whisky într-o cratiță mică separată la foc mediu-mic până când aburul nu mai miroase a alcool, aproximativ 10 minute; se amestecă în amestecul de cidru de mere. Reduceți acest amestec la 1/2 cană, formând o glazură de cidru de mere și răciți.
Se amestecă 3 linguri de whisky în glazura de cidru de mere.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați Cotletele de porc într-un vas de copt; periați cu glazura de cidru de mere.
Coaceți cotletele în cuptorul preîncălzit, ungându-le adesea cu glazură, până se înmoaie, aproximativ 1 oră. Dacă doriți, aduceți glazura rămasă la fiert într-o cratiță și stropiți peste cotlete pentru a servi.