Cidru De Caramel Condimentat
Cidrul de Caramel condimentat este un fără gluten și vegetarian băutură. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 158 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ienibahar, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cidru De Mere Cu Caramel Condimentat, Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere, și Vafe de dovleac de cidru peste noapte cu unt de Pecan prăjit, sirop de cidru + mere condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți zahărul și 3 linguri de apă într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mic. Gatiti 3 minute sau pana se topeste zaharul, amestecand usor. Continuați să gătiți 5 minute sau până devin aurii (nu amestecați).
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 1 minut.
Se adaugă untul, amestecând până se topește. Adăugați treptat frișcă, amestecând continuu. Gatiti la foc mediu 1 minut sau pana cand sosul de caramel este neted, amestecand continuu.
Așezați ienibaharul, cuișoarele și bețișoarele de scorțișoară pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile de pânză de brânză împreună; legați bine.
Așezați într-un aragaz electric lent de 4 litri.
Adăugați cidru, suc de portocale și sos de caramel, amestecând până se dizolvă sosul de caramel. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3 ore.
Scoateți și aruncați punga de pânză de brânză. Se amestecă sucul de lămâie.
Garnisiți cu bețișoare de scorțișoară, dacă doriți.