Chuzos o Pinchos de Cerdo (frigarui de porc la gratar columbian)

Chuzos o Pinchos de Cerdo (frigarui de porc la gratar columbian)
Chuzos o Pinchos de Cerdo (frigarui de porc la grătar Columbian) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,63 USD pe porție. O porție conține 545 calorii, 26g de proteine, și 46G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 107 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma carnea de porc, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sancocho de Cerdo (supă de porc columbiană), Sudado de Cerdo (tocană de porc columbiană), și Cotlet de porc în stil columbian (Chuletas de Cerdo).

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa, usturoiul, ceapa, chimenul măcinat, berea, apa, sarea și piperul în robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Așezați jumătate din marinată într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Adăugați bucățile de porc și lăsați-l să se marineze 24 de ore sau cel puțin peste noapte la frigider. Păstrați marinada rămasă într-un recipient la frigider.Preîncălziți grătarul la mare. Infilați carnea de porc pe frigarui și periați cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Periați carnea de porc des cu marinada rămasă în timp ce este pe grătar.rill până se rumeneste pe toate părțile, 5 până la 7 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Serviți frigăruile cu un papa salada și Arepa mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista