Chuzos o Pinchos de Cerdo (frigarui de porc la gratar columbian)

Chuzos o Pinchos de Cerdo (frigarui de porc la gratar columbian)
Chuzos o Pinchos de Cerdo (frigarui de porc la grătar Columbian) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,63 USD pe porție. O porție conține 545 calorii, 26g de proteine, și 46G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 107 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma carnea de porc, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sancocho de Cerdo (supă de porc columbiană), Sudado de Cerdo (tocană de porc columbiană), și Cotlet de porc în stil columbian (Chuletas de Cerdo).

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa, usturoiul, ceapa, chimenul măcinat, berea, apa, sarea și piperul în robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Așezați jumătate din marinată într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Adăugați bucățile de porc și lăsați-l să se marineze 24 de ore sau cel puțin peste noapte la frigider. Păstrați marinada rămasă într-un recipient la frigider.Preîncălziți grătarul la mare. Infilați carnea de porc pe frigarui și periați cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Periați carnea de porc des cu marinada rămasă în timp ce este pe grătar.rill până se rumeneste pe toate părțile, 5 până la 7 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Serviți frigăruile cu un papa salada și Arepa mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista