Chuzos o Pinchos de Cerdo (frigarui de porc la gratar columbian)
Chuzos o Pinchos de Cerdo (frigarui de porc la grătar Columbian) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,63 USD pe porție. O porție conține 545 calorii, 26g de proteine, și 46G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 107 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma carnea de porc, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sancocho de Cerdo (supă de porc columbiană), Sudado de Cerdo (tocană de porc columbiană), și Cotlet de porc în stil columbian (Chuletas de Cerdo).
Instrucțiuni
Așezați ceapa, usturoiul, ceapa, chimenul măcinat, berea, apa, sarea și piperul în robotul de bucătărie.
Așezați jumătate din marinată într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați bucățile de porc și lăsați-l să se marineze 24 de ore sau cel puțin peste noapte la frigider. Păstrați marinada rămasă într-un recipient la frigider.Preîncălziți grătarul la mare. Infilați carnea de porc pe frigarui și periați cu ulei vegetal.
Periați carnea de porc des cu marinada rămasă în timp ce este pe grătar.rill până se rumeneste pe toate părțile, 5 până la 7 minute în total.
Serviți frigăruile cu un papa salada și Arepa mică.