Chutney De Roșii Fierbinți
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și condiment vegan? Chutney de roșii fierbinți ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 25 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de turmeric măcinat, ulei de canolan, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Beignets De Crab Cu Chutney De Mere De Foc, Ceapă roșie roșie Chutney - Chutney roșu pentru Idli Dosa - Chutney ușor s, și Ardei roșu aprins și supă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați semințe de muștar, semințe de chimen și ardei iute la tigaie; gătiți 1 minut. Se amestecă turmericul; gătiți 30 de secunde.
Adăugați roșiile și ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 2 căni (aproximativ 50 de minute). Lingură într-un castron; se acoperă și se răcește.