Chutney De Roșii
Chutney de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de condimente. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 49 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 9. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați stafide, roșii, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ceapă roșie roșie Chutney - Chutney roșu pentru Idli Dosa - Chutney ușor s, chutney de roșii , cum se face chutney de roșii, și chutney de roșii de ceapă , cum se face chutney de roșii de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul; sotati 6 minute sau până când ceapa începe să se rumenească.
Adăugați roșiile și ingredientele rămase, amestecând bine pentru a combina.
Aduceți la foc mic; gatiti 17 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora (chutney va fi gros).