Chutney De Roșii
Chutney de roșii necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 62 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest condiment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ghimbir măcinat, cuișoare măcinate, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S, chutney de roșii , cum se face chutney de roșii, și chutney de roșii cu ceapă , cum se face chutney de roșii cu ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți primele 7 ingrediente într-o cratiță mare la foc mediu-mic; se aduce la fierbere.
Adăugați ceapa și ingredientele rămase; se amestecă pentru a se combina. Reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până se îngroașă, amestecând ocazional.