Chutney De Pere
Pear Chutney ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 110 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 48 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, ardei gras, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Chutney De Pere, Chutney De Pere, și Chutney De Ardei Iute-Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 12 ingrediente la fiert într-un cuptor olandez mare. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 2 ore sau până când Pera este fragedă. Se amestecă pectina lichidă; întoarceți amestecul la fierbere și fierbeți, amestecând constant, 1 minut.
Scoateți-l de pe foc și îndepărtați spuma cu o lingură de metal.
Se toarnă chutney fierbinte în borcane fierbinți, sterilizate, umplând fiecare la 1/4 inch de sus; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile.
Procesați borcanele în baie de apă fierbinte 5 minute.
Notă: Dacă chutney nu este procesat într-o baie de apă, puteți păstra borcane sigilate în frigider până la 1 săptămână.