Chutney De Pere

Chutney De Pere
Pear Chutney ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 110 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 48 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, ardei gras, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Chutney De Pere, Chutney De Pere, și Chutney De Ardei Iute-Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 12 ingrediente la fiert într-un cuptor olandez mare. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 2 ore sau până când Pera este fragedă. Se amestecă pectina lichidă; întoarceți amestecul la fierbere și fierbeți, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pectină LichidăPectină Lichidă
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scoateți-l de pe foc și îndepărtați spuma cu o lingură de metal.
3
Se toarnă chutney fierbinte în borcane fierbinți, sterilizate, umplând fiecare la 1/4 inch de sus; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
4
Procesați borcanele în baie de apă fierbinte 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Notă: Dacă chutney nu este procesat într-o baie de apă, puteți păstra borcane sigilate în frigider până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
ApăApă

Echipamente

DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții110
Scor De Sănătate0
Revista