Chutney de mere și struguri

Chutney de mere și struguri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați chutney de mere și struguri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 2744 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $ 8.97 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită semințe de chimen, struguri, mere și ardei iute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. 10 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este minunat. Rețete similare sunt Chutney De Struguri, Chutney De Struguri De Ghimbir, și Chutney De Struguri Prăjiți.

Instrucțiuni

1
Prăjiți semințele de chimen și coriandru într-o tigaie uscată până când sunt aromate. Se răstoarnă într-un mortar și se macină grosier cu pistilul. Prăjiți semințele de muștar în aceeași tigaie până când încep să apară, apoi adăugați la celelalte condimente. Răsturnați condimentele într-o tigaie mare cu ardei iute, ceapă, ghimbir și oțet. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 10 minute până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Adăugați merele tocate, strugurii, zahărul și 1 linguriță de sare și aduceți la fierbere, amestecând. Se fierbe tare, amestecând din când în când, timp de aproximativ 15-25 de minute până când amestecul este gros și pulpos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
StruguriStruguri
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
3
Oală în borcane sterilizate calde (vezi vârful, mai jos), sigiliu și etichetă. A se păstra într-un loc răcoros și uscat timp de până la 1 an.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții1
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista