Chutney De Mentă
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 de condimente? Chutney de mentă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 25 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați până la 2 ardei iute, nucă de cocos, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 89 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați chutney de mentă | cum se face chutney de mentă / pudina chutney, Menta Chutney-Pudina chutney pentru pakora, și Chutney de coriandru de mentă, cum se face Chutney de coriandru de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați coriandru, mentă, ceapă, nucă de cocos, suc de lămâie, ardei iute, usturoi și ghimbir în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Pulsați până când toate ingredientele sunt tocate mărunt, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Adăugați apă suplimentară după cum este necesar, câte 1 lingură odată, pentru a forma un sos gros, dar care poate fi turnat. Utilizați imediat sau transferați într-un recipient etanș și păstrați-l la frigider până la o săptămână.