Chutney De Lămâie Carbonizată
Chutney de lămâie carbonizată ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 245 calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 7. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, ulei de măsline, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cotlete De Miel La Grătar Cu Chutney De Ceapă Roșie Carbonizată, Piccata De Pui Cu Lămâie Carbonizată, și Broccolini + Pâine Plată Cu Lămâie Carbonizată.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Tapetați o foaie de copt cu ramăcu folie. Aruncați lămâie, șalotă, zahăr și 1/4 cană de ulei într-un castron mare pentru a acoperi. Condimentează cusare și piper.
Întindeți amestecul uniformpe foaia pregătită; puneți vasul deoparte.
Se fierbe amestecul de lămâie-șalotă până laîncepând să se încarce în pete, 8-10 minute.Întoarceți rondele de lămâie și feliile de șalotă și fierbeți până când sunt aproape complet carbonizate,6 minute, urmărind cu atenție (odată ce încep să se încarce, se pot întuneca foarte repede;aruncați orice lămâie arsă sau șalotă).
Se taie grosolan amestecul.
Se pune în recipient rezervat și se amestecă oțet, arpagic, Dijonmustard și restul de 1/2 cană de ulei. Se condimenteazăcu sare și piper. Faceți înainte: Chutneypoate fi făcut cu 5 zile înainte. Acoperiți și răciți.Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.