Chutney De Lămâie Carbonizată

Chutney De Lămâie Carbonizată
Chutney de lămâie carbonizată ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 245 calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 7. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, ulei de măsline, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cotlete De Miel La Grătar Cu Chutney De Ceapă Roșie Carbonizată, Piccata De Pui Cu Lămâie Carbonizată, și Broccolini + Pâine Plată Cu Lămâie Carbonizată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Tapetați o foaie de copt cu ramăcu folie. Aruncați lămâie, șalotă, zahăr și 1/4 cană de ulei într-un castron mare pentru a acoperi. Condimentează cusare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
LămâieLămâie
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Întindeți amestecul uniformpe foaia pregătită; puneți vasul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se fierbe amestecul de lămâie-șalotă până laîncepând să se încarce în pete, 8-10 minute.Întoarceți rondele de lămâie și feliile de șalotă și fierbeți până când sunt aproape complet carbonizate,6 minute, urmărind cu atenție (odată ce încep să se încarce, se pot întuneca foarte repede;aruncați orice lămâie arsă sau șalotă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
LămâieLămâie
4
Lasă să se răcească.
5
Se taie grosolan amestecul.
6
Se pune în recipient rezervat și se amestecă oțet, arpagic, Dijonmustard și restul de 1/2 cană de ulei. Se condimenteazăcu sare și piper. Faceți înainte: Chutneypoate fi făcut cu 5 zile înainte. Acoperiți și răciți.Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
ArpagicArpagic
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista