Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Chutney de gutui și coacăze ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 112 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,27 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun auriu, anason stelat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Chutney De Gutui Și Coacăze, Chutney De Gutui, și Chutney De Gutui De Afine.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele într-o cratiță mare mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când aproape tot lichidul este absorbit, amestecând des, aproximativ 45 de minute. Aruncați anasonul stelar. (Se poate face cu 4 zile înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason Stelat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
* Un seedpod maro în formă de stea; Disponibil în secțiunea de condimente a unor supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și piețele asiatice.
1
Miezul dur al gutuiului trebuie îndepărtat cu un cuțit după ce fiecare fruct este tăiat. Dacă miezul este prea greu de îndepărtat în siguranță cu un cuțit, tăiați bucăți de fructe din jurul său, apoi tăiați bucățile în cuburi mai mici.