Chutney De Fructe De Pădure De Neînvins

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați chutney-ul de fructe de pădure de neînvins. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 64 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Go Dairy Free are 74 de fani. Dacă aveți la îndemână sfeclă murată, ghimbir confiat, marmeladă de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Chutney-ul de Crăciun al lui Mary Berry, Muschi De Miel Ontario Cu Chutney De Fructe De Pădure Saskatoon, și Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți marmelada într-o cratiță medie la foc mediu. Gatiti si amestecati pana se topeste.Se amestecă sfecla și ardeiul roșu. Gatiti, 3 pana la 5 minute pana cand lichidul se reduce cu aproximativ jumatate, amestecand frecvent.
Adăugați ghimbir, dacă doriți.Dacă utilizați numai afine, adăugați la tigaie cu amestec de sfeclă și gătiți până când încep să apară. Dacă utilizați afine plus alte fructe de pădure, adăugați alte fructe de pădure în amestecul de sfeclă-afine; se amestecă și se încălzește. Dacă utilizați numai afine, zmeură și/sau căpșuni, adăugați la amestecul de sfeclă după reducerea lichidului în prima etapă. Se amestecă și se încălzește.
Se ia de pe foc. Se răcește la temperatura camerei înainte de servire.