Chutney de Bacon, fenicul și mere
Nevoie de o condimente fără lactate? Bacon, fenicul și Chutney de mere ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 6,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 2150 calorii. Dacă aveți la îndemână semințe de fenicul măcinate, zahăr, bulb de fenicul—înjumătățit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Supă de castan-fenicul cu Chutney de mere-nuc, Umplutură De Mere, Slănină Și Fenicul, și Burgeri Sage Bison cu chutney de mere cu Bacon Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare; adăugați slănina și gătiți la foc moderat până când sunt crocante, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă toate, cu excepția a 3 linguri de grăsime din tigaie.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați feniculul tăiat cubulețe, cimbru, usturoi și măr. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați semințele de fenicul și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Se amestecă sucul de lămâie, coaja de lămâie, zahărul și frunzele de fenicul.
Scoateți chutney-ul de pe foc, condimentați cu sare și piper și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Aruncați cimbrul, amestecați slănina și serviți chutney-ul cu toasturile.