Chutney De Agrișă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați chutney de agrișă. Această rețetă face 9 porții cu 215 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de zahăr, oțet de cidru, ienibahar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S, saunth chutney sau sonth chutney / dulce tamarind chutney, și Chutney de morcovi-Chutney de ceapă de morcovi pentru Idli Dosa - Chutney din India de Sud s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați zaharurile, oțetul și nucșoara.
Așezați scorțișoara, cuișoarele și ienibaharul într-o pungă de pânză de brânză; se pune in cratita. Se fierbe până se dizolvă zahărul.
Adăugați agrișe; se fierbe, neacoperit, timp de 20-30 de minute sau până când amestecul este foarte gros, amestecând ocazional.
Scoateți și aruncați punga de condimente.
Serviți chutney-ul cu carne de porc sau șuncă. A se păstra la frigider.