Chutney de afine, pere și ghimbir
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Chutney de afine, pere și ghimbir ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 3 porții cu 533 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, zahăr brun auriu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Chutney de merișor, pere și ghimbir, de la ' Bon App Ampercultit, Chutney Triplu Cu Ghimbir Și Pere, și Ingredientul Secret (afine): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul de mere, ceapa, ghimbirul, coaja de lămâie, coaja de portocală, bucățile de băț de scorțișoară, ardeiul roșu zdrobit și cuișoarele măcinate într-o cratiță mare și grea. Se fierbe amestecul până se reduce la 1 1/2 cani, aproximativ 10 minute.
Adăugați afine, zahăr brun și pere; se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când perele sunt foarte fragede, fructele de pădure se prăbușesc și aromele se amestecă, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Se ia de pe foc; aruncați bucățile de băț de scorțișoară. Folosind masher de cartofi, amestecați amestecul grosier.
Transferați chutney în castron și răciți. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.