Chutney De Afine-Ghimbir La Cuptor
Chutney de afine-ghimbir la cuptor este un fără gluten și vegan condiment. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 69 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, băț de scorțișoară, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Ingredientul Secret (afine): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, Chutney De Afine-Ghimbir, și Chutney De Afine-Ghimbir.
Instrucțiuni
Sortare 1 pachet (12 oz.) afine congelate proaspete sau dezghețate, aruncând orice fruct zdrobit sau degradat. Clătiți și scurgeți fructele de pădure.
Într - un vas de copt pătrat de 8 sau 9 inci, amestecați afine, 1 cană zahăr, 1/3 cană oțet de cidru, 2 linguri ghimbir proaspăt tocat, 5 cuișoare întregi și 1 băț de scorțișoară (aproximativ 3 in.).
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350, amestecând ocazional, până când fructele de pădure sunt fragede când sunt străpunse și sucurile sunt siropoase, 50 până la 60 de minute. Ridicați și aruncați cuișoarele și scorțișoara, dacă doriți.
Se servește cald sau rece.