Chutney De Afine

Chutney De Afine
Chutney de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $ 7.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 1395 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de așchii de coajă de portocală, zahăr, semințe de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 63%. Încercați Chutney De Afine-Chipotle, Filet De Porc Cu Chutney De Afine, și Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmați pașii de la 1 la 4 din instrucțiunile de conservare, folosind cinci borcane de dimensiunea unei halbe.
2
Închideți scorțișoară, ienibahar, cuișoare și semințe de coriandru într-un strat dublu de pânză de brânză; legați strâns cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri, combinați afine, zahăr, oțet, pungă de condimente, coajă de portocală și 1 1/2 căni de apă. Măsurați volumul (consultați "sfaturile de conservare ale Sunset" de mai jos). Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu-mare și amestecați des până când amestecul este gros și redus cu 1/2, aproximativ 1 1/2 ore. Ridicați și aruncați punga de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Urmați pașii de la 5 la 11 din instrucțiunile de conservare, lăsând 1/2 inch de spațiu în fiecare borcan și procesând borcane timp de 10 minute (vezi note).
1
Adăugați unt în gemuri și jeleuri pentru a preveni formarea spumei în timpul gătitului. Dacă omiteți untul, îndepărtați spuma înainte de a pune gem sau jeleu în borcane. Rețeta va produce cu aproximativ 1/4 cană mai puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GummiesGummies
UntUnt
JeleuJeleu
GemGem
2
Măsurați tot zahărul într-un castron înainte de a începe rețeta. Multe rețete de conserve necesită adăugarea unui volum mare de zahăr atunci când un amestec fierbe deja; măsurarea înainte simplifică acest pas și previne greșelile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Folosiți o riglă pentru a măsura volumul. Unele rețete necesită reducerea unui amestec cu o anumită cantitate. Pentru a stabili acest lucru cu ușurință, introduceți o riglă de lemn curată în tigaie înainte de a găti și măsurați cât de departe ajunge amestecul. Apoi gătiți conform instrucțiunilor până când s-a redus cu procentul specificat. De exemplu, dacă amestecul nefiert măsoară 4 inci în tigaie și rețeta spune să se reducă la jumătate, gătiți-l până la 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista