Chutney Chunky Cu Piersici Și Ghimbir
Chutney Chunky piersic-ghimbir este un vegan condiment. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 119 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de piersici, oțet de cidru, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Chutney De Piersici Chunky, Cotlet de porc cu Chutney de piersici-ghimbir, și Filet de porc cu chutney de piersici-ghimbir la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adauga ceapa tocata, si saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Așezați ceapa, piersicile și următoarele 7 ingrediente (prin cuișoare) într-un aragaz electric lent de 3 litri; se amestecă bine. Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și oțetul într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de piersici; se amestecă bine. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5 ore.