Churros (Spirale De Aluat Prăjit Adânc)
Churros (spirale de aluat prăjit adânc) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 414 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ulei vegetal, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Aluat De Prăjituri Prăjit, Aluat De Prăjituri Prăjit, și Aluat de prăjituri prăjit cu Fleur De Sel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de 2 inci într-un cuptor olandez de 4 litri sau într-o oală grea de 4 inci adâncime, la foc mare, până când un termometru cu grăsimi adânci înregistrează 400 de metri pătrați (uleiul va începe să fumeze). Picătură în coaja de citrice (ulei va bule puternic) și se lasă în ulei până la rumenit, aproximativ 1 minut.
În timp ce uleiul se încălzește, aduceți apa cu sare la fierbere, acoperită, într - o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri.
Se adaugă 2 lingurițe de ulei de măsline și se ia de pe foc. Adăugați imediat făină și amestecați energic cu o lingură de lemn până când făina și apa sunt bine combinate (amestecul va fi rigid și nu foarte neted). Umpleți churrera cu niște aluat fierbinte și înfășurați un prosop de bucătărie în jurul recipientului churrera pentru a vă proteja mâinile.
Rotiți mânerul șurubului de churrera până când aluatul iese din deschiderea stelei. Ținând deschiderea la aproximativ 2 inci deasupra uleiului, rotiți mânerul pentru a stoarce aluatul în ulei într-un flux continuu, făcând o formă spirală. (Spirale ia practică; au un ajutor coaxial aluat într-o spirală în ulei cu un bețișor, păstrarea aluat departe de partea de oală. Pentru începători, bobinele mici sau orice fel de formă curbată sunt bine.) Opriți-vă când fluxul de aluat se rupe în mod natural sau oala este plină.
Gatiti pana cand partea inferioara este aurie, aproximativ 1 1/2 minute si intoarceti-o cu betisoarele. Apoi gătiți până devin aurii, cu aproximativ 1 1/2 minute mai mult.
Transferați churro cu bețișoare pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și presărați cu zahăr.
Faceți mai multe churros în același mod, returnând uleiul la 400 de litri f între loturi.
Rupeți churros în bucăți, dacă doriți și serviți imediat.