Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Churros. O porție conține 66 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 35. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Churros De Queso (Churros brânză), Churros, și Churros.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: sac de patiserie și vârf mare de stele
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
2
Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți untul cu apă, sare și coajă de 1 var. Se aduce la foc mic și apoi se amestecă încet în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Var
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
3
Scoateți de pe foc și continuați să bateți până când amestecul formează o bilă și se desprinde de părțile laterale ale tigaiei. Adăugați încet ouăle în treimi. Puneți aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare de stea și refrigerați 15 minute. Între timp, umpleți o cratiță mare 2/3 plină cu ulei vegetal și încălziți la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Sac De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
4
Scoateți aluatul din frigider și strângeți încet fâșii lungi de aluat de 3 inci în ulei. Se prăjesc în loturi, până se rumenesc, 5 până la 6 minute, răsturnând la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
5
Scurgeți churros pe prosoape de hârtie. Într-o pungă de hârtie, adăugați zahăr, scorțișoară și coaja rămasă. Odată ce churros s-au răcit ușor, în loturi, aruncați churros în pungă și agitați pentru a acoperi cu zahăr scorțișoară.