Churrasco În Stil Nicaraguan
Churrasco în stil Nicaraguan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 869 calorii, 52G de proteine, și 71G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 8,77 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ulei de măsline, ardei iute jalapeno și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Nicaragua Gallo Pinto, Galopinto (orez și fasole din Nicaragua), și Salpic (Carne Tocată Din Nicaragua) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face chimichurri, combinați usturoiul, frunzele de dafin, jalapenos și sarea într-un mortar și amestecați cu un pistil până când se formează o pastă netedă (sau puteți face piure cu o cantitate mică de oțet într-un blender).
Transferați într-un bol de amestecare și adăugați pătrunjelul și oregano.
Bateți oțetul și uleiul de măsline până se combină bine. Pune deoparte.
Pregătiți un foc mediu-fierbinte în grătar.
Tăiați carnea și îndepărtați orice piele de argint.
Tăiați în 2 runde groase de 1/2 inci. Luați cuțitul de dezosare și tăiați într-o mișcare circulară, astfel încât fiecare rundă să devină o bandă plată și lungă. Apoi, cu un ciocan de măcelar, lăsați ușor carnea. Condimentează fiecare fâșie generos cu sare și piper pe fiecare parte.
Ungeți ușor grătarul și puneți carnea pe grătar. Grătar timp de 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Transferați carnea pe o farfurie de servire.
Se servește cu chimichurri pe lateral.
Sursă foto: Rodney Weidland