Chunky Veggie Chowder

Chunky Veggie Chowder
Chunky Veggie Chowder ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Pentru 88 de cenți per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 199 de calorii, 7 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cimbru, cartofi, bulion de pui condensat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de lingură de 54%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Chunky Seafood Chowder, Chunky Chicken Chowder și Cremy Chunky Clammy Chowder.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare sau într-un ceainic pentru supă, căleți ceapa și usturoiul în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/2 Lire înveliș De Bomboane De Ciocolată Neagră2-1/2 Lire înveliș De Bomboane De Ciocolată Neagră
Cutie De Spanac Tocat Congelat, Decongelat Si Storcat Uscat Intr-un Prosop Curat De BucatarieCutie De Spanac Tocat Congelat, Decongelat Si Storcat Uscat Intr-un Prosop Curat De Bucatarie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Aproximativ Dovleac ButternutAproximativ Dovleac Butternut
Echipamente pe care le vei folosi
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
2
Adăugați morcovii, țelina, cartofii, dovlecelul, bulionul, pătrunjelul și cimbru. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Se amestecă mazărea și porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
8 Până La 10 Cartofi Roșii Medii (aproximativ 2 Lire Sterline)8 Până La 10 Cartofi Roșii Medii (aproximativ 2 Lire Sterline)
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Colorant Alimentar Portocaliu și VerdeColorant Alimentar Portocaliu și Verde
16 Creveți Tigru, Curățați și Devenați16 Creveți Tigru, Curățați și Devenați
3 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii3 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Într-un castron mare, combinați făina, laptele, sarea dacă doriți și piperul până la omogenizare; se adauga treptat in supa. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
--3 Catei De Usturoi, Tocati--3 Catei De Usturoi, Tocati
1 1/8 C. Zahar Alb1 1/8 C. Zahar Alb
1 Coajă De Patiserie, Coaptă Sau Crustă De Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)1 Coajă De Patiserie, Coaptă Sau Crustă De Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele EgaleCeapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale
Aproximativ Dovleac ButternutAproximativ Dovleac Butternut
Echipamente pe care le vei folosi
Coajă De Patiserie, Crustă Coptă Sau Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)Coajă De Patiserie, Crustă Coptă Sau Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling

Chowder funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista