Chunky napi și piure de cartofi

Chunky topinambur și piure de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 165 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, sare kosher grosieră, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Topinambur și Gratin de cartofi dulci, și Rădăcină de țelină și piure de cartofi cu anghinare prăjită din Ierusalim "crutoane" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați topinamburul și cartofii în oală mare.
Se toarnă suficientă apă rece pentru a acoperi; adăugați 1 lingură de sare grosieră. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți ușor până când toate legumele sunt fragede când sunt străpunse cu cuțitul, aproximativ 18 minute.
Scurgeți, rezervând lichid de gătit. Întoarceți legumele în oală. Puneți legumele, adăugând lichid de gătit rezervat cu 1/2 cană pentru a se umezi până se formează un amestec gros. Se amestecă untul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se transferă în castron și se servește. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Transferați piureul într-un castron mare rezistent la căldură.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți în același castron așezat peste apă clocotită, amestecând ocazional, înainte de servire.