Chunky napi și piure de cartofi

Chunky napi și piure de cartofi
Chunky topinambur și piure de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 165 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, sare kosher grosieră, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Topinambur și Gratin de cartofi dulci, și Rădăcină de țelină și piure de cartofi cu anghinare prăjită din Ierusalim "crutoane" pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați topinamburul și cartofii în oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă suficientă apă rece pentru a acoperi; adăugați 1 lingură de sare grosieră. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți ușor până când toate legumele sunt fragede când sunt străpunse cu cuțitul, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Scurgeți, rezervând lichid de gătit. Întoarceți legumele în oală. Puneți legumele, adăugând lichid de gătit rezervat cu 1/2 cană pentru a se umezi până se formează un amestec gros. Se amestecă untul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se transferă în castron și se servește. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Transferați piureul într-un castron mare rezistent la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți în același castron așezat peste apă clocotită, amestecând ocazional, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista