Chrysanthamum verde cu sos de semințe de susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați verdeața Chrysanthamum cu pansament cu semințe de susan. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 118 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați mirin, semințe de susan, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Sos De Salată Din Semințe De Susan, Salată De Verdeață Amară Cu Sos De Susan, și Salată De Verdeață Asiatică Cu Sos Szechuan, Ulei De Susan Și Lime.
Instrucțiuni
Spălați verdele de crizantemă. Aduceți o cratiță de 3 litri de apă la fiert.
Adăugați verdele și fierbeți timp de 20 până la 30 de secunde, până când verdele abia sunt fierte.
Scoateți verdeața de pe foc și lăsați-o deoparte să se răcească într-o farfurie.
Între timp, faceți pansamentul: măcinați semințele de susan într-un mortar și pistil și adăugați-l într-un vas mic de amestecare împreună cu restul ingredientelor.
Se amestecă bine, adăugând linguri suplimentare de dashi sau apă, după cum este necesar, astfel încât pansamentul să fie puțin mai gros decât smântâna grea și să poată fi ușor stropit peste verdeață.
Stropiți pansamentul peste verdeața răcită și serviți rece sau la temperatura camerei.