Chrusciki al II-lea

Chrusciki al II-lea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Chrusciki II. Această rețetă face 36 de porții cu 65 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ROM, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Chrusciki Papion Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună untul, gălbenușurile, zahărul, smântâna, oțetul și romul până se omogenizează. Se amestecă treptat făina până când aluatul este suficient de gros pentru a se manipula. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
OțetOțet
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți aluatul într-un castron și acoperiți cu o cârpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați-l să se odihnească într-un loc răcoros timp de o oră.
4
Încălziți uleiul în tigaie grea la 375 grade F (190 grade C). Pentru a testa disponibilitatea uleiului, puneți o bucată mică de aluat în el, dacă vine imediat la suprafață, temperatura este corectă. Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul până la o grosime de cel mult 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Tăiați în benzi de 2 inci lățime și 7 inci lungime.
6
Tăiați o fantă de 2 inci în centrul benzii pe lungime. Trageți un capăt prin gaură.
7
Se prăjesc 4 sau 5 benzi simultan, întorcându-se o dată, până se rumenesc.
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie și praf cu zahărul cofetarilor în timp ce este încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista