Chrusciki al II-lea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Chrusciki II. Această rețetă face 36 de porții cu 65 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ROM, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Chrusciki Papion Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună untul, gălbenușurile, zahărul, smântâna, oțetul și romul până se omogenizează. Se amestecă treptat făina până când aluatul este suficient de gros pentru a se manipula. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați aproximativ 15 minute.
Puneți aluatul într-un castron și acoperiți cu o cârpă.
Lăsați-l să se odihnească într-un loc răcoros timp de o oră.
Încălziți uleiul în tigaie grea la 375 grade F (190 grade C). Pentru a testa disponibilitatea uleiului, puneți o bucată mică de aluat în el, dacă vine imediat la suprafață, temperatura este corectă. Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul până la o grosime de cel mult 1/8 inch.
Tăiați în benzi de 2 inci lățime și 7 inci lungime.
Tăiați o fantă de 2 inci în centrul benzii pe lungime. Trageți un capăt prin gaură.
Se prăjesc 4 sau 5 benzi simultan, întorcându-se o dată, până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și praf cu zahărul cofetarilor în timp ce este încă cald.