Ciorba de șuncă de conopidă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. O porție conține 121 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, bulion de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Chowder De Șuncă De Conopidă, și Supă De Conopidă-Șuncă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, gătiți cartofii, conopida și ceapa în bulion de pui până se înmoaie. Se amestecă laptele, șunca, sarea, piperul și nucșoara; se încălzește. Se amestecă fulgii de cartofi; se fierbe timp de 5-10 minute sau până când supa este la fel de groasă pe cât se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe
Măsline întregi Coapte
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier