Chowder De Salvie De Curcan
Turcia Sage Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 662 calorii, 31g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, cremă condensată de supă de cartofi, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie, Pancetta - curcan de salvie cu Pancetta-sos de salvie, și Curcan frecat de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o cratita mare si grea la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 8 minute.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de picături din tigaie. Creșteți căldura la mediu-mare, adăugați ceapa și saut-ul până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se amestecă în cartofi, lapte, bulion, cremă de supă de cartofi și 1 lingură de salvie. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când cartofii sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Adăugați carne de curcan, slănină și 1 lingură de salvie rămasă. Se fierbe la foc mic până se încălzește, amestecând ocazional, aproximativ 4 minute. Condimentează după gust cu sare și piper și servește.