Chowder de porumb și cartofi la grătar
Grilled porumb și cartofi Chowder ar putea fi doar supa pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.14 pe portie. O porție conține 250 de calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 9 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, lapte, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chowder de porumb și cartofi la grătar, Chowder De Cartofi De Porumb La Grătar, și Cartofi de șuncă și pudră de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Așezați un coș de grătar pe grătar.
Puneți cartofii și 2 lingurițe de sare într-o cratiță; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere; gatiti 2 minute.
Lăsați cartofii să stea în apă fierbinte 5 minute.
Se scurge; se taie în cuburi de 1/4 inch.
Topiți 1 lingură de unt; periați uniform peste porumb.
Așezați porumbul pe grătar acoperit cu spray de gătit.
Așezați cartofii în coșul de grătar acoperit cu spray de gătit. Grill porumb și cartofi 15 minute sau până când ușor carbonizate, de cotitură ocazional. Se răcește ușor porumbul; tăiați sâmburi din știuleți.
Așezați 1 cană de boabe de porumb într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa; saut 3 minute, amestecand ocazional.
Adăugați restul de 1 linguriță de sare și piper roșu; gatiti 30 de secunde, amestecand frecvent. Se amestecă cartofii, boabele de porumb rămase, porumbul piure, laptele, jumătate și jumătate și crenguțele de cimbru; aduceți la foc mic. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional. Aruncați crenguțele de cimbru. Se amestecă arpagicul și ingredientele rămase.
Notă de vin: Chowder-ul nostru cremos de porumb și cartofi la grătar necesită un alb neted, plin de corp, ca un chardonnay francez. Lulu B. Chardonnay Vin de Pays d ' Oc 2008 (1 USD
amestecă fructul mărului cu nuanțe de unt și fum-o potrivire perfectă pentru porumbul la grătar-în timp ce aciditatea echilibrează cremozitatea. -- Jeffery Lindenmuth