Chowder de pește și crustacee

Chowder de pește și crustacee
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chowder de pește și crustacee. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 577 calorii. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, file de monkfish, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Chowder de pește și crustacee, Chowder De Crustacee, și Păstrăv afumat și Chowder de crustacee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, acoperiți cartofii cu apă și dați la fiert. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când cartofii sunt fragede, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit.
3
Între timp, într-o cratiță mare, încălziți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați jumătate din ceapă și usturoi și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Adăugați vinul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
6
Adăugați midiile, acoperiți și gătiți la foc moderat până se deschid, 3 minute; se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați scoicile în cratiță, acoperiți și gătiți. Pe măsură ce scoicile se deschid, transferați-le în castron. Se strecoară și se rezervă lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
8
Scoateți midiile și scoicile din coji și tocați-le grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
ScoiciScoici
9
Ștergeți cratița.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline și slănină și gătiți la foc moderat până când sunt crocante, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
11
Adăugați țelina și ceapa și usturoiul rămas. Acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 7 minute. Se amestecă făina, apoi se amestecă treptat în apa de gătit a cartofilor. Se aduce la fierbere, se bate și se gătește până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Adăugați cartofii și smântâna și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CremăCremă
13
Adăugați somonul și călugărul și fierbeți la foc moderat, amestecând de câteva ori, până când peștele este doar gătit, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MonkfishMonkfish
SomonSomon
PeștePește
14
Adăugați midii și scoici și turnați lichidul de gătit rezervat, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos; se amestecă până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper și se adaugă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MidiiMidii
PătrunjelPătrunjel
ScoiciScoici
15
Serviți praful în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChowderChowder
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista