Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chowder de pește și crustacee. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 577 calorii. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, file de monkfish, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Chowder de pește și crustacee, Chowder De Crustacee, și Păstrăv afumat și Chowder de crustacee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, acoperiți cartofii cu apă și dați la fiert. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când cartofii sunt fragede, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit.
3
Între timp, într-o cratiță mare, încălziți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați jumătate din ceapă și usturoi și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
5
Adăugați vinul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
6
Adăugați midiile, acoperiți și gătiți la foc moderat până se deschid, 3 minute; se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați scoicile în cratiță, acoperiți și gătiți. Pe măsură ce scoicile se deschid, transferați-le în castron. Se strecoară și se rezervă lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
8
Scoateți midiile și scoicile din coji și tocați-le grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Coji De Paste
Scoici
9
Ștergeți cratița.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline și slănină și gătiți la foc moderat până când sunt crocante, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
11
Adăugați țelina și ceapa și usturoiul rămas. Acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 7 minute. Se amestecă făina, apoi se amestecă treptat în apa de gătit a cartofilor. Se aduce la fierbere, se bate și se gătește până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Usturoi
Cartofi
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Adăugați cartofii și smântâna și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Cremă
13
Adăugați somonul și călugărul și fierbeți la foc moderat, amestecând de câteva ori, până când peștele este doar gătit, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monkfish
Somon
Pește
14
Adăugați midii și scoici și turnați lichidul de gătit rezervat, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos; se amestecă până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper și se adaugă pătrunjelul.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.