Chowder De Languste
Chowder languste este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 282 calorii. Funcționează bine ca o supă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână raci, piper cayenne, porumb cu miez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Languste Jalapeno brânză Cornbread acoperit cu languste Etouffee, Baie Fierbinte De Raci, și Languste Po Băiat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Călește ceapa verde în unt până se înmoaie.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. În aceeași tigaie, topiți 1/2 cană de unt și sotati langustele timp de 5 minute; pus deoparte.
Într-o oală mare la foc mediu, combinați supa de cartofi, supa de ciuperci, porumb și cremă de brânză.
Se amestecă bine și se aduce la fierbere lentă. Se amestecă jumătate și jumătate, ceapa verde sotată și languste. Condimentează cu piper cayenne. Aduceți la fierbere scăzută și fierbeți 5 minute pentru a amesteca aromele.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Vin Spumant
Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet sunt alegeri excelente pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.