Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Red Barn Chowder. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 277 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână țelină, dovlecei, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Turtă Dulce Hambar, Plăcintă De Șah Cu Ciocolată Angus Barn, și Tort de hambar cu Cupcakes pentru animale de fermă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați cârnații, ceapa, țelina, ardeii, dovleceii și usturoiul într-o cratiță mare; saut până când cârnații se rumenesc și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ardei
Cârnați
țelină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă roșiile, pasta de roșii, apa, busuiocul, sarea și piperul; gatiti pana se incalzeste.