Chowder De Fasole Chicken Chili

Chowder De Fasole Chicken Chili
Reteta Chowder de fasole Chili de pui este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 8 și costă 1,42 USD pe porție. O porție conține 284 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 2443 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de coriandru, fasole chili de la bush, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chowder De Chili De Pui, Chowder De Chili De Pui, și pentru Crockpot Pui și fasole Chili și chili brânză Dip.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță de 4 litri sau cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați fulgi de ceapă, țelină, morcov și usturoi. Gatiti 5 minute; se amestecă des.Dacă nu aveți deja pui gătit;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
Fulgi De Ceapă UscațiFulgi De Ceapă Uscați
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Încălziți o tigaie la mediu și stropiți aproximativ o lingură de ulei de măsline în tigaie și lăsați să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați pieptul de pui tăiat (am folosit 4 sâni mici) în tigaie și lăsați să gătească timp de 7 sau 8 minute sau până se rumenesc și devin aurii. Întoarceți și repetați până când pieptul de pui este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați pui, fasole, ardei iute, chimen, bulion și lapte în oală și aduceți la foc mic. Gatiti 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se servește acoperit cu coriandru și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista