Chowder de Crab și porumb cu slănină și ciuperci de Chanterelle

Chowder de Crab și porumb cu slănină și ciuperci de Chanterelle
Chowder de Crab și porumb cu șuncă și ciuperci Chanterelle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 663 calorii, 23g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 107 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați urechi porumb, praz, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Chowder de Crab și porumb cu slănină și ciuperci de Chanterelle, Chowder de Crab și porumb cu slănină, și Chowder de Crab și porumb cu slănină și Jalapeincorporo.

Instrucțiuni

1
Tăiați sâmburii de știuleți de porumb. Puneți sâmburii deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
2
Combinați știuleții, bulionul și smântâna într-o cratiță mare și grea. Simmer 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați bacon și saut până la crocant, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Se toarnă toate, cu excepția a 3 linguri de picături de tigaie; adăugați ceapa, prazul, țelina și semințele de fenicul în oală. Saut până când legumele sunt crocante-fragede, aproximativ 4 minute. Se amestecă cartofii. Aruncați știuleții din amestecul de smântână; strecurați amestecul de smântână în amestecul de cartofi. Fierbeți până când cartofii sunt aproape fragezi, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute. Se amestecă boabele de porumb. Se fierbe praf până când cartofii sunt fragede, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
LegumeLegume
CartofiCartofi
ChowderChowder
țelinățelină
CremăCremă
PrazPraz
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se adauga ciupercile si saut-ul pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă Sherry și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
CimbruCimbru
10
Adăugați amestecul de ciuperci în pudră. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
ChowderChowder
11
Saut carne de crab în aceeași tigaie mare la foc mediu-mic doar până la încălzire, aproximativ 3 minute. Împărțiți carnea de crab, slănina rezervată și pătrunjelul printre boluri. Se pune oale și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
ChowderChowder
PătrunjelPătrunjel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista