Crab și Hominy Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,75 USD pe porție. O porție conține 424 calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați avocado, usturoi, praz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chowder de porumb și Hominy, Supă De Crab, și Supă De Crab.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 4 până la 6 litri la foc mediu-mare, gătiți slănină, tocată, până când grăsimea începe să se rumenească. Aruncați toată grăsimea, cu excepția a 1 linguriță, din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați o parte albă de praz, înjumătățită, clătită și feliată subțire; se amestecă până se limpezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
3
Adăugați vin și fierbeți până aproape evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
4
Adăugați bulion de pui; 2 căni de apă; hominy; cartofi, spălați și tăiați în bucăți de 1/2 inch; și 1/2 linguriță sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Cartofi
Hominy
Apă
Sare
5
Între timp, faceți coriandru pur (vezi mai jos). De asemenea, groapă, coajă și toacă avocado; se amestecă cu suc de lămâie. Se amestecă frișca și sarea și piperul după gust în pudră.
Adăugați crabul Dungeness; acoperiți și gătiți până se încălzește, amestecând cât mai puțin posibil pentru a menține crabul intact. Puneți praf în boluri și acoperiți fiecare cu o lingură de coriandru pur și o lingură de avocado.
Pentru a face coriandrul pur, într-un blender, combinați ulei vegetal; ulei de masline; coriandru; ardei iute, clătit, tulpină și însămânțat; usturoi, decojit; și 1/2 linguriță sare. Se învârte până se omogenizează. Orice resturi pot fi întinse pe pâine prăjită pentru un aperitiv ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Ulei De Măsline
1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei Iute
Usturoi
Kilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Asocierea vinului: cu crabul bogat, chile înțepător și coriandru pe bază de plante, ne place un Pinot Gris cremos, mineral. Cline ' s Pinot Grigio-Chardonnay blend (California; 1 USD
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.