Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Chowder de Crab și conopidă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 189 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, sare, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Supă De Crab, Supă De Crab, și Supă De Crab.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.