Chowder de cartofi și Elvețieni
Chunky cartofi-și-elvețian Chowder este un fără gluten și vegetarian supă. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție conține 271 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, cuișoare de usturoi, cartofi de aur yukon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chunky Cartofi-Crab Chowder, Chowder de porumb gros cu Kale și cartof dulce, și Chunky Supa De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez mare acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați prazul și usturoiul; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă cartoful și următoarele 4 ingrediente (cartof prin frunze de dafin); se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie. Aruncați frunzele de dafin.
Puneți jumătate din amestecul de cartofi într-un blender și procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul de cartofi piure în tigaie; amestecați orezul și ingredientele rămase, cu excepția pătrunjelului. Gatiti la foc mediu pana se topeste branza.
Se presară cu pătrunjel, dacă se dorește.