Chorizo și umplutură de pâine de porumb
Chorizo și Cornbread umplutura ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 890 calorii. Pentru $ 2.69 pe portie, veți obține o farfurie care servește 3. Un amestec de morcov, căței de usturoi, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cornbread & Chorizo Umplutura, Chorizo Cornbread Umplutura, și Chorizo și umplutură de pâine de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și gătiți chorizo-ul, despărțindu-l cu o lingură și amestecând ocazional în timp ce gătește, până începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și usturoiul în chorizo și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele s-au rumenit, aproximativ 10 minute.
Adăugați pâinea de porumb mărunțită și cilantro și turnați treptat suficient din stoc, astfel încât umplutura să nu fie prea uscată, dar în același timp să nu fie prea umedă. Se amestecă ușor și bine.
Răspândiți umplutura într-un strat uniform.
Coaceți până se încălzește și se rumenesc ușor deasupra, aproximativ 20 de minute.
Se servește imediat, garnisit cu cilantro și cotija, dacă se dorește.